Fotortos

Rehband Center - Om oss

Vi är specialbutiken mitt i Stockholm som förser såväl unga som äldre med exempelvis stödjande ledskydd, anpassade fotbäddar och fotriktiga skor. Hos Rehband Center har vi lösningarna - oavsett om du är pensionär, motionär eller om du idrottar.

Vi samarbetar med privata såväl som allmänna vårdgivare i Stockholmsområdet. Många kunder kommer till oss på rekommendation från exempelvis sjukgymnast, men vi har även många kunder som söker sig till oss för att på egen hand vårda en besvärande led och få tips och råd runt ortoser, skor och inlägg.

 


Det gör vi på Rehband Center

  • Tillverkning och anpassning av fotbädd efter avgjutning eller scanning
  • Mjuka ortoser och inläggssulor
  • Rådgivning av fotriktiga skor för vardag eller aktivt bruk
  • Utprovning av bråckbandage

Produkter

Vi har ett brett utbud av ortoser från Ottobock och Rehband med hög kvalitet och bra funktion. Sortimentet är inriktat på förebyggande, värmande och lättare stöd, till ett mer kvalificerat sortiment för rehabilitering. Vi säljer dessutom stödstrumpor, kuddar, skor m.m.

Om företaget

Rehband Center härstammar från Rehband Anatomiska AB som sedan mitten av 50-talet utvecklat, tillverkat och marknadsfört stödbandage och ortoser för rehabilitering samt förebyggande av skador.

 

 

REHBAND CENTER

Storgatan 14
114 55   Stockholm

Rehband Center

Rehband Center är butiken som specialiserat sig på hela rörelseapparaten. Här får människor i alla åldrar hjälp av medicinskt utbildad personal för att hitta produkter som förebygger eller rehabiliterar skador.